Když se řekne divočina představím si jalovec,nové koření, pepř a bobkový list...tak jo....kousky co jsem ořezala z kýty hodím do kastrůlku a přidám všechno tohle koření. Dusím do měkka a dochutím solí ,zahustím jíškou(přiznám se kupovanou,mám jí fakt rada....šup sem šup tam a je to krásně zahuštěné a jestě to přidá tu bezva hnědou barvu). Maso z kance se postaralo o fakt silnou chuť a vůni. Za mě dnes hotovo....Teda bylo to docela snadné.... Když přišel Marťa z práce dostal nandáno....a já taky :-)) 20 kuliček jsem z toho musel vypreparovat, pár jsem jich rozkousl a fuj. No rada pro příště...dejte koření do pytlíčku či čajového sítka ať ten chudák neloví místo večeře kuličky.....
RE: divočák na divoko | myfantasyworld | 15. 11. 2020 - 16:25 |
![]() |
rokvkuchyni | 16. 11. 2020 - 09:34 |