Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
Tato metoda je teď velmi oblíbená, tak jsem musela zkusit jaké je v tom kouzlo. Od Ježíška jsem dostala vakuovačku a přístroj na sous vide jsem dostala od kamarádky. Načetla jsem potřebné informace a jdeme do toho. První krok, koupit pěkné hovězí. Náš řezník má pěknou falešnou svíčkovou a i kousek roštěnky jsem vzala. Okořenila jsem lehce kořením na steak a zavakuovala. Nechala 24 hodin odležet ať to má chuť. V návodu jsem se dočetla že se hovězí musí vařit při teplotě 56 stupnů 50 minut. Po uplynutí času jsem maso vyndala a pokud chceme ihned podávat tak zprudka osmahneme na pánvi. Jen tak pro barvu a chuť z každé strany minutku. A po rozkrojení je masíčko prostě úplně dokonalemedium, tak to totiž mám nejraději. Opekla jsem pár brambor na pánvi, přidala osmahnutou cibulku a dip ze zakysané smetany. Toto je totiž oblíbené jídlo v mé oblíbené restauraci, která teď má zavřeno. První pokus o sous vide byl super. Zkusím i další masíčka. Receptů je mnoho.